0
0 800 502 201 099 276 2266097 376 2266

Условия использования сайта

меню

Умови використання сайту

Увага! Перед переглядом цього сайту уважно прочитайте ці умови. Якщо ви не згодні з цими умовами, не використовуйте цей сайт.

 

Використання сайту

Сайт kranok.ua (далі «Кранок») дозволяє вам переглядати та завантажувати матеріали цього сайту (далі «Сайт») тільки для особистого некомерційного використання, за умови збереження вами всієї інформації про авторське право та інших відомостей про право власності, що містяться у вихідних матеріалах і будь-яких їхніх копіях. Заборонено змінювати матеріали цього Сайту, а також поширювати або демонструвати їх у будь-якому вигляді або використовувати їх будь-яким іншим чином для суспільних чи комерційних цілей. Будь-яке використання цих матеріалів на інших сайтах або в комп'ютерних мережах заборонено.

 

Персональна інформація Користувача

- Адміністрація Сайту з повагою і відповідальністю ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідала Сайт. Приймаючи Угоду, Користувач дає згоду на збір і використання певної інформації про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» та політикою Адміністрації Сайту про захист персональних даних. Крім того, Користувач дає згоду, що Адміністрація Сайту може збирати, використовувати, передавати, обробляти і підтримувати інформацію, пов'язану з членством Користувача з метою надання відповідних послуг.

- Адміністрація Сайту зобов'язується здійснювати збір тільки тієї персональної інформації, яку Користувач надає добровільно в разі, коли інформація потрібна для надання (поліпшення) послуг Користувачеві.

- Адміністрація Сайту збирає як основні персональні дані, такі як ім'я, прізвище, по батькові, адреса і електронна адреса, номер контактного телефону, так і вторинні (технічні) дані: файли cookies, інформація про з'єднання і системна інформація.

- Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через інтернет даних не гарантована в разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічних засобів зв'язку, підвладних Адміністрації Сайту. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

- Адміністрація Сайту може використовувати будь-яку зібрану через Сайт інформацію з метою поліпшення змісту Сайту, його доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), для маркетингових або дослідницьких цілей, а також для інших цілей, які не суперечать положенням чинного законодавства України.

 

Відмова від відповідальності

Матеріали та послуги цього сайту надаються «як є» без жодних гарантій. Кранок не гарантує точності та повноти матеріалів, програм і послуг, що надаються на цьому Сайті. Кранок в будь-який час без повідомлення може вносити зміни в матеріали та послуги, що надаються на цьому Сайті, а також у згадані в них продукти та ціни. У разі, якщо матеріали та послуги на цьому Сайті застаріють, Кранок не зобов'язаний оновлювати їх. Кранок за жодних обставин не несе відповідальності за будь-які збитки (включно з, але не обмежуючись збитком від втрати прибутку, даних або від переривання ділової активності), що виникли внаслідок використання, неможливості використання або результатів використання цього сайту.

 

Реєстрація на сайті

Реєструючись на Сайті, ви погоджуєтеся надати достовірну та точну інформацію про себе і свої контактні дані. У результаті реєстрації ви отримуєте логін і пароль, за безпеку яких ви несете відповідальність. Ви також несете відповідальність за всі дії під вашим логіном і паролем на Сайті. У разі втрати реєстраційних даних ви зобов'язуєтеся повідомити нам про це.

 

Зворотний зв'язок і коментарі

Звертаючись до нас або залишаючи коментарі на сайті, ви несете відповідальність, що це повідомлення не є незаконним, шкідливим, загрозливим, наклепницьким, суперечить моральним нормам, порушує авторські права, пропагує ненависть і/або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, містить образи на адресу конкретних осіб або організацій, а також будь-яким іншим чином порушує чинне законодавство України. Ви погоджуєтеся, що будь-яке ваше повідомлення Кранок може видаляти без вашої на те згоди, а також безоплатно використовувати на власний розсуд. Кранок не несе відповідальності за будь-яку інформацію, розміщену користувачами Сайту.

 

Використання персональних даних

Ми використовуємо різні технології для збирання та зберігання інформації, коли ви відвідуєте сайт Кранок. Це може включати в себе запис одного або декількох кукі або анонімних ідентифікаторів. Ми також використовуємо кукі й анонімні ідентифікатори, коли ви взаємодієте з послугами, запропонованими нашими партнерами, як-от рекламні послуги, наприклад, що можуть з'явитися на інших сайтах.

Акции магазина
Акции магазина
Скрыть