Ласкаво просимо до нашого магазину! Бажаємо успішних покупок. Слава Україні! Героям Слава!
0
0800 331 092 Оформити замовлення 10:00-19:00 0800 331 092
або

Умивальник 30х40 MEXEN MINI MEX-21094000

відгуків  
1 відгуків
Артикул: 543650
Все про товар | Характеристики | Відгуки про товар | Фото | Питання | Відвідати сторінку бренду 
Опис
Умивальник Mexen Mini накладний 40 х 30 см, білий

Розмір: 40х30х12 см.
Тип кріплення: накладний/підвісний
Переливний отвір: Ні
Отвір для змішувача: Так
Матеріал: Санітарна кераміка.


Інноваційні рішення, що використовуються в продукті:

- Кераміка+ - Виріб виготовлено з кераміки найвищої якості. Характеризується стійкістю до іржі, хімікатів і високими гігієнічними властивостями. Він не тільки довговічний, але й легко підтримувати в чистоті.

- Захист від ультрафіолету - Виріб відрізняється високою стійкістю до перепадів температур і УФ-випромінювання. Колір не знебарвлюється і не вицвітає під впливом сонячних променів, тому добре виглядає тривалий час, незалежно від умов.

- Стійкість до потьмяніння - Поверхня виробу стійка до матування і зберігає свій унікальний блиск протягом багатьох років використання за умови належного догляду. Регулярне прибирання забезпечує естетичний вигляд і довговічність виробу.

- PerfectClean - Виріб має гладку поверхню, яка радує своїм блиском і підкреслює естетичний зовнішній вигляд. Щоденний догляд і очищення поверхонь від бруду набагато простіше і не вимагає використання сильних миючих засобів.

- Отвір для змішувача (умивальник) - Умивальник має отвір, в який можна встановити змішувач. Це дозволяє заощадити цінний простір ванної кімнати і підкреслити її естетичність. Таке рішення також полегшує утримання зони навколо умивальника в чистоті.

- Блиск - Глянцева кераміка елегантна і позачасова. Вона надає ванній кімнаті неповторний блиск, підкреслює її естетичність і привносить більше елегантності в інтерєр. Блиск відбиває світло, створюючи враження збільшення і яскравості.
Характеристики
Всі характеристикисховати
Питання
Задати питання
більше
Задати питання
* відповідь з`явиться через 24 години

Розглядаючи товар інтернет магазин сантехніки для кухні КРАНОК радить звернути увагу на розділ накладні раковини для ванної на стільницю або тримач для рушника.Ви можете купити накладні раковини за гарною ціною та швидкою доставкою до Мелітополь та по інших регіонах України. Серед асортименту також є врізна раковина у ванну, ціна буде доступна кожному. Власний імпорт дають можливість нам зробити так, щоб ціна пісуару була привабливою для наших покупців. Наші менеджери з радістю проконсультують з будь-якого питання, незалежності буде це: накладна мийка для ванної або будь-який інший товар із нашого каталогу. Товар: раковина на ніжці купити можна, самостійно оформивши замовлення через кошик у будь-який зручний для вас час.

-
Акції магазину
Акції магазину
Скрыть
Служба підтримки Передзвоніть мені Чат Telegram Viber
×