Ласкаво просимо до нашого магазину! Бажаємо успішних покупок. Слава Україні! Героям Слава!
0
0800 331 092 Оформити замовлення 10:00-19:00 0800 331 092
або

Настінний душовий канал 110 см MEXEN FLAT WALL MEX-1030110

відгуків  
1 відгуків
Артикул: 544414
Все про товар | Характеристики | Відгуки про товар | Фото | Питання | Відвідати сторінку бренду 
Опис
Лінійний настінний трап Mexen Flat Wall 2в1 110 см, хром

Оздоблення: плитка/хром
Сітка для склеювання плитки шириною 50 см
Тип решітки: Двостороння

Комплектація:
- Двостороння решітка з прокладками
- Знімний грязьовий фільтр
- Сифон, який затримує неприємні запахи
- Водостічний жолоб
- Регульовані ніжки
- Зменшення 50/40 мм
- Ущільнювальна манжета
- Гачок для зняття решітки


Інноваційні рішення, що використовуються в продукті:

- Нержавіюча сталь - виріб виготовлено з високоякісної нержавіючої сталі AISI 304, яка відрізняється високою стійкістю до корозії та пошкоджень. Це міцний матеріал, який гарантує довгі роки надійної експлуатації.

- Висока пропускна здатність - Пропускна здатність становить 50 л/хв, а це означає, що злив може злити до 50 літрів води за 1 хвилину. Це дозволяє користувачеві насолоджуватися комфортом купання, не турбуючись про надмірну кількість накопиченої води.

- Можливість маркування плитки - двостороння решітка каналу може бути повернена в будь-який момент, дозволяючи змінити місце розташування. З одного боку, гладка нержавіюча сталь, перевернувши її, покриття можна облицювати плиткою, щоб створити звязок з підлогою.

- Зупиняє неприємні запахи - злив оснащений сифоном, завданням якого є злив використаної води, забезпечуючи при цьому ефективний захист від повернення неприємних запахів з каналізаційної системи. Комфорт використання і високий рівень гігієни.

- Знімний грязьовий фільтр - система, яка робить чистку сифона ще простіше і швидше. Просто зніміть верхній рухомий елемент, видаліть бруд і промийте його під водою. Ідеальна підтримка для підтримки гігієни та чистоти у ванній кімнаті.

- Регульовані ніжки - душовий канал оснащений регульованими ніжками, які дозволяють регулювати канал на потрібну висоту і вирівняти його на нерівній поверхні. Таким чином, стік ще краще адаптується до умов конкретної ванної кімнати.

- Стійкість до тьмяніння і корозії - виріб виготовляється з високоякісних матеріалів, стійких до потьмяніння і корозії, тим самим зберігаючи свій привабливий зовнішній вигляд і функціональність протягом тривалого часу використання незалежно від рівня вологості в приміщенні.
Характеристики
Всі характеристикисховати
Питання
Задати питання
більше
Задати питання
* відповідь з`явиться через 24 години

Вибираючи товар настінний душовий канал 70 см MEXEN FLAT WALL MEX-1030110 магазин сантехніки київ КРАНОК радить звернути увагу на товари душовий канал та решітки для трапів.Ви можете купити трап у душ за доступною вартістю з доставкою до Дніпропетровськ - розмістіть товар у кошику Серед асортименту також є трап для душу, ціна доступна кожному. Власний імпорт дають можливість нам зробити так, щоб ціна запірної арматури була низькою для нашого клієнта. Наші спеціалісти професійно проконсультують з будь-якого питання, незалежності буде це: решітка в душову або будь-який інший товар із нашого асортименту. Продукцію: решітка для трапу купити можна, оформивши замовлення телефоном у робочий час.

-
Акції магазину
Акції магазину
Скрыть
Служба підтримки Передзвоніть мені Чат Telegram Viber
×